Hoi, ik ben Melanie!

Ik houd van verandering.

Natuurlijk, het is mijn vak en ik zou me er niet naar vragen wanneer je met de sleutels in de hand staat.

Maar meer nog dan dat is verandering wat mij drijft.

Ik geloof dat je pas oud bent als je stopt met nieuwsgierig zijn, proberen en leren.

Je kunt je niet voorstellen hoe blij ik was toen ik ontdekte dat er ook voor mij een hokje bestaat.

En dat hokje is genaamd ‘multipassionate‘.

Mensen kijken bijvoorbeeld weleens raar op dat ik veel verschillend werk doe.

Zo geef ik zowel bedrijfstraining als yogales.

Voor mij brengt de afwisseling juist de balans.

Júist doordat ik het één doe, heb ik nog meer zin in het ander – en andersom!

En bovendien: al mijn werk gaat over veranderen én stilstaan.

Of je nu bij mij in de conferentiezaal zit of op de yogamat voor me staat: ieder van ons heeft een verhaal. Jij hebt iets bijzonders te bieden aan de wereld, aan de mensen om je heen. Iets wat alleen jij te geven hebt. Dit is hoe ik jou zie wanneer ik je ontmoet.

Verandering is mijn ding

MSc Change Management

Hoe veranderen we ons gedrag, onze dynamiek, onze cultuur en onze resultaten? Dit is mijn specialisme.

We zijn allemaal mens

We willen allemaal meer geluk en minder verdriet. Vanuit deze verbinding kunnen we samen groeien.

Groepsdynamiek & conflictmanagement

Van een dreigende rechtzaak naar een “dankjewel voor hoe dit afgelopen is”. Niets is zo belonend als conflict leidt tot wederzijds begrip.

Plezier

Plezier is een sleutel in ons werk samen: er ontstaat zoveel ruimte als we alles even wat minder belangrijk maken.

Mijn waarden

Ik heb een eigen kijk op hoe ik wil werken en hierin ben ik principieel. Ik sta voor deze beloftes: niet alleen voor mijn partners en klanten, maar ook voor mijzelf.

Ik beloof je persoonlijke groei

Groeien, veranderen en al het menselijke dat daarbij komt kijken is waarom je bij mij komt: samen zullen we reiken, inspannen, ontspannen en groeien.

Ik beloof je mijn kwetsbaarheid

Voor groei is kwetsbaarheid nodig en we gaan samen all-in: jij bent niet de enige die je kwetsbaar op zal stellen. Ik leer en groei met jou mee.

Ik beloof je gelijke voet

We werken samen en we zijn samen mens: geen gecreëerde scheidslijnen tussen jou en mij – we beginnen, we leren en we sluiten samen af, op gelijke voet.

Ik beloof je plezier

Werk moet altijd zo “professioneel” en “serieus” zijn. Weg ermee. Ja, we gaan toegewijd te werk – en een lach en ontspanning doen daarbij wonderen!

Ik beloof je gedegenheid

Geen trainingen toegespitst op trends, geen managementtermen om klanten te vangen: diepgang, wetenschap, praktijkervaring en openheid – dat krijg je.

Ik beloof je veiligheid

Kom zoals je bent en voel je vrij, je kunt hier veilig bewegen en groeien. Niets moet en alles mag – altijd rekening houdend met anderen.

Ervaringen van partners en klanten

Melanie is een mensenmens. Ze is analytisch en empathisch: ze is heel goed in staat mensen hun hart te laten openen. Wat Melanie zegt, komt aan en wordt sterk ervaren door iedereen. Ze creëert heel snel een veilige omgeving, waarin mensen hun gevoelens uitten, terwijl ze dit niet snel zouden laten zien in een zakelijke omgeving. Melanie creëert de omstandigheden door hoe zij zelf is.

Dirk Norbruis

Eigenaar, Admikeur

Melanie maakte op een ludieke en een “eigenwijze” manier onderwerpen als samenwerken en vertrouwen openlijk bespreekbaar. Zowel uitvoerenden als het management namen deel aan de cursus en Melanie wist de boodschappen voor allen praktijkgericht te maken. We hebben veel kennis van haar opgedaan om onze manieren van handelen aan te passen voor een goede communicatie en samenwerking.

Otto Koops

Directeur Wildvank Gevelspecialisten B.V.

Het was erg prettig met Melanie te werken: haar ontspannen persoonlijkheid in combinatie met een focus op dingen gedaan krijgen betekent geweldige resultaten!

Michiel Tielemans

Managing Director, Colours

Ik heb Melanie ervaren als een persoon met een open geest, slim en bedrijfsgericht. Ze heeft uitstekende analytische vaardigheden en is oprecht in het aanduiden van gebieden die verbeterd kunnen worden. Met haar uitgesproken blik en heldere visie op de culturele aspecten van de organisatie is zij in staat medewerkers op verschillende niveau's in de organisatie te stimuleren om actie te ondernemen.

Bernadette Moors

Head of HR, Nationale-Nederlanden

Leer meer over Change Management via de nieuwsbrief