Yogalessen

Voor iedereen

Yoga voor iedereen

Ik geloof dat yoga voor iedereen is. Meer en meer ontdekken wetenschappers de voordelen van yoga: van ons brein dat beter gaat functioneren tot de vermindering van het gevoel van stress dat velen van ons goed kennen. En ook meer en meer ontdekken we samen, als maatschappij, dat er misschien dingen zijn die we uit de millennia-oude Oosterse filosofieën kunnen leren. Ik geloof dat we allemaal in ons wel aanvoelen dat alles wat we terug zien in de natuur, voor ons werkt: het is namelijk ook ónze natuur!

Van een hond die zich even goed uitrekt met een grote geeuw, tot een katje dat lekker in de zon ligt te ontspannen; van de frisse boslucht die ons nieuwe energie geeft, tot staren over het water dat ons kalmeert: de natuur is wat voor ons werkt. En yoga gaat over onze natuur. Als ik yoga geef, vraag ik je slechts een beetje naar mij te luisteren. Je mag mijn woorden volgen, maar ik nodig je voorál uit naar jezelf te luisteren. Wat werkt voor mij? Wat voelt goed en wat moet ik echt niet doen? Wat vertelt mijn lichaam mij vandaag? Te luisteren naar wat jij nodig hebt, dat is waar onze lessen samen om draaien.

Yoga voor beginners
Wist je dat je voor yoga helemaal niets hoeft te kunnen? Het is een mythe dat je lenig moet zijn. Bij mij mag je gratis een lesje proberen.
Yoga voor hersenschudding & whiplash
Ik heb jaren hersteld van een hersenschudding en weet hoe lastig bewegen kan zijn met een whiplash. Yoga helpt.
Yoga voor senioren
Ik ben gek op mijn opa's en oma's. En het maakt mij gelukkig als zij gezond zijn. Daarom geef ik ook yoga vanuit de (luie) stoel. Wie beweegt er met me mee?
Grow Personal: Persoonlijke Ontwikkeling en Verandermanagement
"

Ik geef op 3 locaties les. De eerste is in de Liemers en het lente & zomer rooster voor 2020 komt begin april op de website. De tweede manier is in Amsterdam, bij Sofie Lievens Yoga. De derde manier is op locatie, zoals in verzorgingshuizen, in bedrijven of op retreat in de natuur, en dit organiseren we samen, op verzoek.